Wilt u dagelijks in uw Bijbel lezen en heeft u behoefte aan een hulpmiddel hierbij? Gebruik dan het rooster van het Nederlands Bijbelgenootschap. Klik op een dagtekst en lees direct de tekst voor die dag van het nederlands Bijbelgenootschap. Als u iets wilt opzoeken, dan kunt u gebruik maken van biblia.net. 

  bijbel

 

 

 

 

kersttocht
Op tien mooi versierde locaties wordt het kerstverhaal in tien scènes verteld en uitgebeeld in toneel, zang en dans door onder andere theatergroep Message, een gelegenheidskoor en diverse muzikanten. En u wandelt er langs: op zaterdag 21 december; u kunt starten tussen 17.00-19.00 uur vanaf de Laurentiuskerk aan de Hoge Ham, waar de tocht ook eindigt en waar een imposante kerststal staat. De hele route is ongeveer 2 km, duurt ongeveer anderhalf uur en is goed verlicht en aangegeven.

Met meer dan 150 enthousiaste medewerkers zijn we deze prachtige tocht aan het voorbereiden. Verder kunt u ook nog meer dan honderd kerststalletjes bewonderen uit alle windstreken. Een prachtige verzameling.  Natuurlijk wordt er warm drinken tegen de kou en wat lekkers aangeboden. 

Voor de bewoners van de Volckaert is een korte route uitgezet. De wandeling is kind- en rolstoelvriendelijk.

Nieuwsgierig? Maak het mee. Deelname is gratis. Aan het eind van de route zal een collectebus staan voor een vrijwillige bijdrage om de kosten te dekken.