Bezoek een kerkdienst

WELKOM BIJ ONZE DIENSTEN: 10.00 uur

8 december, tweede advent: Dienst van Woord en Gebed, ds. Egbert Rooze gaat voor en de collecte-opbrengst gaat naar Amnesty International. Na afloop kunt u in De Ontmoeting meedoen aan de actie Write for Rights, ter gelegenheid van de Dag vd Mensenrechten op 10 december. Ook staat er een standje van Amnesty International, waar u bijvoorbeeld kerstkaarten en -kaarsen kunt kopen. 


Amnesty
15 december, derde advent: Dienst van Woord en Gebed, ds. Henrieke ten Thije gaat voor, de collecte is voor het CvK, die het besteedt aan het onderhoud van De Ontmoeting.

22 december, vierde advent: Dienst van Woord en Gebed, ds. Gert van de Weerd gaat voor en de collecte-opbrengst is bestemd voor Arm in Arm.
 
24 december, 21.00 uur: KERSTAVONDVIERING, ds. Henrieke ten Thije gaat voor en de Cantorij zal enkele liederen zingen, de collecte is voor het Cvk die het besteedt aan de Werkgroep Eredienst.

25 december: KERSTGEZINSDIENST, ds. Henrieke ten Thije gaat voor, de collecte-opbrengst gaat naar Kerk in Actie die het besteedt aan Kinderen in de knel.
knel

29 december: Dienst van Woord en Gebed, voorganger: ds. Henrieke ten Thije, de collecte-opbrengst gaat naar INLIA.